Chutnější brambory jsem už velmi dlouho opravdu nejedla: Česnekové brambory pečené v troubě s luxusní chutí

-
Příprava9 min.
-
Vaření29 min.
-
Porcí1
-
Zhlédnutí1 752
Příloh existuje nespočet a můžete si vybrat ke každému masu jinou.
Pokud vás ale už tradiční úprava brambor nebo rýže nudí a rádi byste svůj talíř oživili, vyzkoušejte vynikající opékané brambory.
Recept je velmi jednoduchý a nenáročný, protože veškerou práci za vás udělá trouba.
Vy se tak můžete mezitím věnovat přípravě masa nebo si odpočinout.
Určitě si tento způsob přípravy brambor oblíbíte.
Budeme potřebovat následující ingredience:
- 1 kg brambor (střední velikost)
- 3 stroužky česneku
- 3 lžíce oleje
- zelené fazole nebo kopr
- sůl
- pepř
Takto budeme v receptu postupovat:
Oloupejte brambory, omyjte je a umístěte do velké misky. Oloupejte česnek a rozdrťte ho. Také omyjte list petržele a nakrájejte jej na malé kousky. Smíchejte olej, česnek, petržel, pepř a nalijte na brambory, dobře promíchejte. Umístěte brambory do sáčku na pečení a vložte sáček na plech. Pečte v předehřáté troubě při 200 stupních cca. 1 hodinu.
Máme hotovo!
Mňam!
Přejeme Vám dobrou chuť!
zdroj: ketkes.com
Leave a Review