Chutnější brambory jsem už velmi dlouho opravdu nejedla: Česnekové brambory pečené v troubě s luxusní chutí

  • Příprava
    9 min.
  • Vaření
    29 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 752




Příloh existuje nespočet a můžete si vybrat ke každému masu jinou.

Pokud vás ale už tradiční úprava brambor nebo rýže nudí a rádi byste svůj talíř oživili, vyzkoušejte vynikající opékané brambory.

Recept je velmi jednoduchý a nenáročný, protože veškerou práci za vás udělá trouba.

Vy se tak můžete mezitím věnovat přípravě masa nebo si odpočinout.

Určitě si tento způsob přípravy brambor oblíbíte.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 1 kg brambor (střední velikost)
  • 3 stroužky česneku
  • 3 lžíce oleje
  • zelené fazole nebo kopr
  • sůl
  • pepř

Takto budeme v receptu postupovat:

Oloupejte brambory, omyjte je a umístěte do velké misky. Oloupejte česnek a rozdrťte ho. Také omyjte list petržele a nakrájejte jej na malé kousky. Smíchejte olej, česnek, petržel, pepř a nalijte na brambory, dobře promíchejte. Umístěte brambory do sáčku na pečení a vložte sáček na plech. Pečte v předehřáté troubě při 200 stupních cca. 1 hodinu.

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme Vám dobrou chuť!

zdroj: ketkes.com



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *